Lezingen Mic Nederland

LezingenNederland - Doorn


Algemene informatie


 

Iedere eerste zondag van de maanden september t/m juni vindt de landelijke MIC-ontmoetingszondag in Doorn plaats.
Deze is bedoeld als een vertrouwde plek waar iedereen als vrienden en familie van Een Cursus in Wonderen samen kan zijn. Meld je links op deze pagina aan voor de gratis digitale MIC Nieuwsbrief voor de meest actuele informatie.

 

Met ingang van april 2022 ben je weer welkom in Doorn op de contactmiddagen.
Wil je via ZOOM meedoen dan blijft aanmelding noodzakelijk, en kun je je vooraf HIER aanmelden. Je wordt dan doorgeleid naar Billetto. Daar kun je ervoor kiezen een donatie te geven. Je krijgt de deelname-gegevens per e-mail toegestuurd.
Klik HIER voor een handleiding voor de installatie van het ZOOM-programma en het gebruik ervan.

                                                                                                 
PROGRAMMA  


5 november– Christopher van DrieDe wereld is mijn verantwoordelijkheid


Ik heb haar gemaakt, niemand anders. Alles wat ik in mijn wereld zie, is van mij. Het is dus ook mijn taak de wereld te verlossen van alles wat ik zie. Ik ben de dromer van deze droom en ik kan er voor kiezen om mijn nachtmerries getransformeerd te laten worden door de Heilige Geest.
Het is geen trots die jou zegt dat jij de wereld die je ziet, gemaakt hebt, en dat ze verandert als jij je denken verandert. Maar het is trots die beweert dat je in een wereld gekomen bent die volledig los van jou staat, ontoegankelijk voor wat jij denkt en volkomen afgezonderd van wat jij toevallig denkt dat ze is. (WdI.132.5:5;6:1)
De wereld verandert letterlijk als ik mijn denken verander.
Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we aan de slag met de praktische toepassing van dit radicale concept uit Een cursus in wonderen.


Zondag 3 december– Samira AhaleThuis in God


Een cursus in wonderen is een dik boek, omdat de mind zo complex is. Terwijl waarheid geen woorden, noch verdediging nodig heeft. Waarheid is. A Course In Miracles is een spirituele leerweg, een zelfstudie, om verlossing te vinden, in jezelf. Het is geen stroming, noch bestaat er een instituut met een hiërarchie. De Liefde die je ervaart is: Onverdiend. Onvoorwaardelijk. Onbegrensd. De essentie: Ken jezelf, er valt niets te zoeken. Struikel in het donker of doe het licht aan en zie dat je er al bent. Thuis. Thuis in God.

In vrede,


 

Algemene informatie


Locatie:  Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn


Programma live: 14:00 tot 15:30 uur, zaal open van 13:00 tot 17:00 uur


Programma Zoom: 14:00 uur - ca. 15:30 uur; Zoom room open 13:30 - 17:00 uur


Entree: vrijwillige donatie als tegemoetkoming in de kosten van zaalhuur en overige kosten


N.B. Op zondagen is het landgoed niet goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf NS station Driebergen-Zeist rijdt vier keer per uur een Syntus bus naar het centrum van Doorn – lijn 50 richting Wageningen of Veenendaal en lijn 56 richting Wijk bij Duurstede. Vandaar kun je een stevige boswandeling maken naar het landgoed, maar dat is niet voor iedereen mogelijk of aantrekkelijk. Probeer daarom mee te rijden met iemand die per auto naar de lezing gaat.

Als het écht niet lukt om iemand te vinden met wie je kunt meerijden of die je kan afhalen bij de bushalte in Doorn, stuur dan uiterlijk de vrijdag vóór de lezing hier een berichtje naar het MIC kantoor. We kijken dan of één van de vrijwilligers je in het centrum van Doorn kan ophalen. Je krijgt daarover per mail bericht.

Route beschrijving naar Doorn


voor meer informatie: klik hier